Člověk a práce - vaření (8. A)
26.3.2024

Člověk a práce - vaření (8. A)

řízky, řízky, řízky - kuřecí i vepřové

Ani nevím, proč jsou tak smažené řízky oblíbené, snad proto, že je lze doplnit na talíři rozmanitými přílohami, ale také je připravit jako vydatnou svačinu, či oběd na výlet. Prostě řízek nezklame nikdy!! A tak řízky na jídelníček v předmětu člověk a práce zařazuji pravidelně. Obalování řízků je spojeno s větším nepořádkem, ale to nám nevadí, neb čerstvě usmažený řízek = zaručená pochoutka.

Autor: Miloslava Strnadová
Sdílet  

Fotogalerie

Naše škola zpracovává v souvislosti s využitím webových stránek pouze taková cookies, která jsou nezbytně nutná pro zajištění provozu webových stránek a internetových služeb, a u kterých není nutno získat souhlas uživatele webu (technické a relační cookies). Pravidla cookies